söndag 1 januari 2017

Vad betyder färgen röd? - fortsättning på aurans färgtydning

I mitt förra blogginlägg berättade jag lite om färgs betydelse enligt aurakännare. Jag har fått en hel del respons på det inlägget och bestämde mig därför att forska vidare i detta ämne...

Vad är auran? 

Alla människor har en aura. Många av oss har sett eller känt en annan persons aura. De flesta har bara inte vetat att det var auran de upplevde.
Auran är det energifält som omger den fysiska kroppen. Den omger dig i alla riktningar och är tredimensionell. Hos en frisk person är auran äggformad och sträcker sig några decimeter ut från kroppen. 
Färgernas betydelse
Färger kan påverka oss både positivt och negativt. De kan attrahera eller verka frånstötande, de kan till och med ha kvinnliga eller manliga övertoner. När de ryms inom auran kan de fungera som en karta för att avläsa en persons karaktärsdrag, humör, mognadsgrad och hälsa. Både fysiska, själsliga och andliga aspekter syns där. Vill du lära dig hur du kan förnimma subtila energier, lära dig mer om aurans mystiska värd? Besök då Ljusspridarna.
De färger som finns närmast den fysiska kroppen motsvarar personens fysiska hälsotillstånd. De indikerar även energier som håller på att manifesteras.
I dag har jag kollat in färgen röd.
Symbolik: Mod, hälsa, lust, passion, känslor. Källa:ljusspridarna
Rött : Rotchakrat, ilska, nervositet, ångest, handlingskraft.
Djup röd: En grundad person, aktiv, realist, stark viljestyrka.
Klar röd: Kraftfull och passionerad. Källa:anglavingar

Röd kännetecknar stark energi, eld och uråldrig skapelsekraft. Det är en livgivande och varm energi. Den kan indikera stark passion, mental förmåga och vilja. Denna dynamiska färg kan tyda på ilska, hat, oväntade förändringar, pånyttfödelse och transformation. Rött påverkar kroppens cirkulation, könsorganen (sexuell energi) och ett uppvaknande av slumrande förmåga/talang.
För mycket rött eller mörkrött/smutsrött kan tyda på överstimulering, inflammation eller obalans. Det kan vara tecken på nervositet, dåligt humör, aggression, impulsivitet eller upphetsning. Källa:ljusspridarna
Om du kan så tveka inte...Lämna blod! Jag gör det!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar